Liity partioon – aloita partioharrastus Metsäveikoissa

Kouvolan Metsäveikot aloittaa syksyn 2021 toimintakauden viikolla 33. 

Uudet sudenpennut

Syksyllä 2021 sudenpennuissa voivat aloittaa uusina partiolaisina vuonna 2014 syntyneet pojat. Avoin tutustumisinfo järjestetään Metsäveikkojen kämpällä Museokorttelissa (Varuskuntakatu 1) maanantaina 30.8. klo 17. Infoon mukaan myös huoltaja(t)!

Vanhemmat ikäryhmät

Myös vanhempien ikäryhmiin voidaan tapauskohtaisesti ottaa uusia partiolaisia, joten kannattaa olla yhteydessä lippukuntaan ja tiedustella kunkin ryhmän tilanteesta tarkemmin. Kyselyt sähköpostitse osoitteeseen kouvolan.metsaveikot@gmail.com

Ryhmän apuohjaajaksi tai vetäjäksi?

Partiotoimintaamme kaivataan kipeästi mukaan aikuisia, jotka voivat osallistua eri ikäkausiryhmien toimintaan itselleen sopivalla tavalla. Partiolaisen vanhemmat voivat avustaa viikkotapaamisissa toimimalla varsinaisten vetäjien apuohjaajina tai lähteä avuksi mukaan retkille ja leireille. Yksinkertaisimmillaan apuohjaaja valvoo partiolaisten toimintaa ja katsoo vetäjien apuna, että toiminta sujuu ongelmitta. Toimintaan voi myös osallistua enemmän esim. tarjoamalla omia taitojaan ja tietojaan ikäkausiohjelman toteuttamisen tueksi. 

Lippukunta osallistuu myös tapahtumiin, joihin tarvitsemme talkooväkeä eri tyyppisiin tehtäviin. Voit osallistua valmisteluhommiin tai tulla vaikka keittämään kahvia tai paistelemaan lettuja ja makkaroita.

Kannattaa rohkeasti kysyä osallistumismahdollisuuksista ryhmien ensimmäisessä kokoontumisessa, johon toivomme lasten vanhempia mukaan kuulemaan tarkemmin lippukunnan ja ikäkausiryhmän toiminnasta! 

Kouvolan Metsäveikkojen tuki ry

Lippukunnan taustalla toimii tukena Kouvolan Metsäveikkojen tuki ry, joka osallistuu mm. tapahtumien järjestelyihin sekä omalta osaltaan auttaa partiotoiminnan mahdollistamisessa eri tavoin. Jos viikottainen partiotoiminta ei ole mahdollista, tukiyhdistyksen kautta voit olla hyvin mukana! 

Monipuolista partiotoimintaa

Partioharrastus tarjoaa monipuolisia ja arjessakin tarvittavia taitoja kullekin ikäryhmälle sopivassa muodossa. Sudenpennuista aloitettu harrastus kehittyy partiolaisen mukana ja vanhemmissa ikäryhmissä toimintatavat ja -muodot monipuolistuvat entisestään. Tavoitteena on tarjota lapsille turvallinen ja mielenkiintoinen harrastus, josta on hyötyä arjessa. Partiossa opitaan tiimityöskentelyä, muiden huomioimista ja myös eri tasoista johtajuutta. Myös aikuiset saavat partioharrastuksesta uusia taitoja ja mahdollisuuden kokea uutta.

Sivu päivitetty 20.7.2021: syksyn aloitusajankohta